NLEN
Bedrijfsuitje Kijkduin
  • graffiti workshop kijkduin
  • creatief bedrijfsuitje kijkduin
  • graffiti bedrijfsuitje

Graffiti workshop

Minimale groepsgroote 15 personen, prijs op aanvraag.

Hoe gaaf is het om een eigen street art creatie te kunnen maken die je na afloop mee naar huis kunt nemen, of op kantoor kunt ophangen? Je leert over signpainting, calligrafie, mixed media (collage), drips, taggs, spuitverf en calli-graffiti van een professionele artiest. Dit is een geliefd bedrijfsuitje, want alles is mogelijk. Boek vandaag, leef je uit en laat de geest de vrij loop!

Creatief bedrijfsuitje ☀ strand Kijkduin

Je maakt een straatkunst-object met spuitbus, verschillende soorten verf en inktstift. Dit creatieve proces lijkt op action painting, een creatief proces waarbij alles mogelijk is. En alles mag! Als managementtechniek een waardevolle workshop om buiten het kader te denken. Het stimuleert het samen aan een opdracht werken. De Graffiti Workshop in Kijkduin kan ook groepsgewijs met individuele opdrachten worden uitgevoerd. Vraag ons naar de mogelijkheden voor teambuilding tijdens de opdrachten.

Creatief bedrijfsuitje Kijkduin

Een Ikea-tafeltje kan flink onder handen worden genomen tijdens deze creatieve workshop. We werken met alle materialen die voor handen zijn. Dus neem als Banksy de spuitbus ter hand, pak de kwast en spetter met verf als Herman Brood. Deze creatieve workshop in Kijkduin start je vandaag!

Tijdens de workshop gaan de deelnemers een uur aan de slag met verschillende verf en inkt stiften om individueel of in setjes van 2 personen een eigen street art tafel of paneel te maken. Uiteraard neem je de kunstwerken na afloop mee naar huis. Mooi voor aan de muur thuis, of op kantoor. De graffiti workshop wordt op Ikea-tafeltjes, houten panelen (max. afmeting 80 x 60 cm) of op canvas uitgevoerd. De workshop kan zowel buiten op het strand, als binnen, in een strandtent plaatsvinden. De worshop graffiti duurt maximaal 2 uur. De activiteit kan worden gecombineerd met een lekkere lunch of BBQ bij één van de strandtenten waar wij mee samenwerken.
Onze bedrijfsuitjes

861