NLEN
Bedrijfsuitje Kijkduin
  • bedrijfsuitjes schilderen kijkduin
  • kijkduin workshops schilderen
  • workshop bedrijfsuitje schilderen kijkduin

Schilder workshop

Al vanaf €30,00 per persoon

Creatief Schilderen bedrijfsuitje

Kom naar het prachtige strand van Kijkduin voor een onvergetelijk bedrijfsuitje aan zee. Tijdens deze workshop zal creatief schilderen centraal staan. We laten uw werknemers de schoonheid van de natuur zien door middel van kleurrijke en unieke schilderijen. Onze professionele kunstenaar zal u desgewenst begeleiden tijdens het schilderen, en geeft u tips om uw creativiteit de vrije loop te laten.

Na het schilderen kunt u genieten van een heerlijke lunch op het strand, terwijl u geniet van het uitzicht op de zee. Dit is een geweldige manier om de banden tussen uw collega's te versterken en een onvergetelijke dag te beleven. Meld u tijdig aan, want de plaatsen zijn in het hoogseizoen beperkt! Laat uw creativiteit de vrije loop en boek nu uw Bedrijfsuitje Schilderen op het strand van Kijkduin.

Kijkduin Workshop Schilderen

Deze Workshop Schilderen heeft verschillende buiten en/of binnen locaties beschikbaar langs het Zuid-Hollandse strand. Tijdens het Bedrijfsuitje Schilderen in Kijkduin is onze instructeur er voor u, klaar om te assisteren en uitleg te geven omtrent de juiste schildertechnieken. Vraag ons een kunstenaar als begeleider tijdens de opzet en vormgeving van het kunstwerk. Dat kan! Beleving Kijkduin helpt u daarbij. Uiteraard wordt het schildermateriaal volledig verzorgd. Het gemaakte werk gaat na afloop met jullie mee naar kantoor. De duur van de workshop Schilderen is ongeveer 2 uur. De workshops Schilderen zijn als bedrijfsuitje beschikbaar o.a. in Scheveningen, Zandvoort, Hoek van Holland, Kijkduin en Katwijk. 

Individueel of samen een schilderij maken? Gezamenlijk een puzzelschilderij creëren voor teambuilding? Dat kan op het prachtige strand van Kijkduin? Kies Beleving Kijkduin voor diverse inspirerende workshops schilderen aan zee en de professionele begeleiding van uw teamuitje.

 
Onze bedrijfsuitjes

335