NLEN
Bedrijfsuitje Kijkduin
  • wie is de kwal strand bedrijfsuitje
  • Wie is de mol spel
  • Wie is de mol strandspel kijkduin

Wie is de Kwal

Al vanaf €20,00 per persoon

Bedrijfsuitje Wie is de Kwal

Wie is de Kwal is een spannend en origineel bedrijfsuitje gebaseerd op Wie is de Mol. Jullie spelen Wie is de Kwal op het strand van Kijkduin. Dit uitje is een geweldig idee omdat het een unieke en spannende manier biedt om teambuilding te bevorderen. Tijdens het bedrijfsuitje zullen de deelnemers in teams worden verdeeld en zullen ze samenwerken om verschillende opdrachten en raadsels op te lossen.

Bedrijfsuitjes ☀ Kijkduin 

Daarnaast is het strand van Kijkduin een prachtige locatie voor uw bedrijfsuitje. Het biedt een informele sfeer, waardoor de deelnemers zich meer op hun gemak voelen en beter in staat zijn om te ontspannen en te genieten van de activiteiten. Bovendien, zorgt het spel Wie is de Kwal voor een extra dosis spanning en ontspanning.

Tijdens deze teambuildingervaring zullen jullie je vaardigheden in communicatie, probleemoplossing en samenwerking testen. De opdrachten in Wie is de Kwal zijn speciaal ontworpen om de deelnemers uit te dagen om samen te werken en te communiceren. Elk teamlid zal worden verdacht gemaakt. Na een dag vol verrassingen, zullen jullie aan het einde samenkomen en beslissen wie de kwal is. Kom met je bedrijf naar het strand van Kijkduin en ontdek wie de kwal is!
Onze bedrijfsuitjes

981