NLEN
Habana Beach Kijkduin
Habana Beach Kijkduin Habana Beach Kijkduin

Strandtent Habana Beach Kijkduin

De ultieme combinatie van avontuur en ontspanning bij Strandtent Habana Beach in Kijkduin

Jouw ideale bestemming voor bedrijfsuitjes na een enerverende dag bij Beleving Kijkduin. Na een dag vol teambuilding en spannende activiteiten, biedt Strandtent Habana Beach de perfecte setting om te ontspannen, te genieten van een verfrissende borrel en te dineren in stijl.

Strandtent Habana Beach dé plek om de dag op een ontspannen manier af te sluiten.

Met een levendige sfeer en een adembenemend uitzicht op het strand en de zee, is Strandtent Habana Beach dé plek om de dag op een ontspannen manier af te sluiten. Onze uitgebreide menu's bieden een scala aan culinaire hoogstandjes, bereid met verse en lokale ingrediënten, zodat elke hap een waar genot is voor de smaakpapillen.

Of je nu met collega's, vrienden of familie bent, ons vriendelijke en attente team van strandtent Habana Beach staat klaar om je te verwelkomen en te zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Bij Strandtent Habana Beach streven ze ernaar om mooie herinneringen te creëren en een warme en gastvrije sfeer te bieden waar iedereen zich thuis voelt.

Kortom, combineer een actief bedrijfsuitje bij Beleving Kijkduin met een ontspannen borrel en diner bij Strandtent Habana Beach voor de perfecte dag aan het strand.

Bezoekers van strandtent Habana Beach

Habana Beach is, mede door de gunstige ligging op het strand van de badplaats Kijkduin, eenvoudig te bereiken. Vanaf de snelweg A4 houdt u Den Haag Zuid-West aan. Vervolgens is het 1 rechte weg via de Lozerlaan en de Kijkduinstraat naar Kijkduin. Eenmaal aangekomen bij het nieuwe centrum van Kijkduin, loop je richting de zee en houd je links aan. In heel kijkduin is het parkeren gratis!

Op het strand gearriveerd, bent u op de plaats van bestemming: Habana Beach. NB: Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem, houd dan 'Deltaplein' aan. Ook met het openbaar vervoer zijn wij perfect te bereiken; o.a. de buslijnen 23 en 24 stoppen direct aan de boulevard van Kijkduin.


Locatie: Strandtent Habana Beach, Strandslag 12 15 en 16, 2554 GH, Den Haag

155