NLEN
Kijkduin strand

Strandtenten Kijkduin

Beleving Kijkduin werkt samen met de volgende toplocatie's aan het strand van Kijkduin. Laat uw bedrijfsdag aan zee, zakelijk uitje of teamuitje professioneel organiseren bij een van onderstaande beachclubs.

Beachclub LaParade

Beachclub LaParade wil ervoor zorgen dat de gasten een heerlijk relaxte stranddag beleven. Van een gezond ontbijt en een uitgebreide lunch tot een heerlijk diner of gewoon een gezellig hapje of drankje.

Beachclub LaParade
Strandtenten Beachclub LaParade Strandtenten Beachclub LaParade Strandtenten Beachclub LaParade
Beachclub LaParade Kijkduin

Beachclub Birds

Beachclub BIRDS is het warme nest om met vrienden, familie en collega’s te genieten. De ongedwongen sfeer verwelkomt iedereen! Of je nou toe bent aan een kopje koffie of een heerlijk diner – het BIRDS team staat voor jullie klaar.

Beachclub Birds
Strandtenten Beachclub Birds Strandtenten Beachclub Birds Strandtenten Beachclub Birds Strandtenten Beachclub Birds
Beachclub Birds Kijkduin

Strandtent Beachhouse

Na een dag vol avontuur bij Beleving Kijkduin, vind je onze beachclub op het meest serene stukje strand van Kijkduin. Of je nu komt voor een gezellige borrel, intiem diner, feestelijke viering of zakelijk evenement, bij strandtent Beachhouse ben je aan het juiste adres.

Strandtent Beachhouse Kijkduin
Strandtenten Beachhouse Strandtenten Beachhouse Strandtenten Beachhouse Strandtenten Beachhouse Strandtenten Beachhouse
Beachhouse Kijkduin

Strandtent 14

Strandtent 14 Kijkduin, een oase van rust te midden van de natuurlijke pracht van duinen en zee, perfect gelegen voor een ontspannen uitje na een bedrijfsavontuur bij Beleving Kijkduin. Laat je verwennen door onze uitgebreide selectie aan drankjes en geniet een borrel, diner of een smakelijke Beach BBQ.

Strandtent 14 Kijkduin
Strandtenten Strandtent 14 Strandtenten Strandtent 14 Strandtenten Strandtent 14 Strandtenten Strandtent 14
Strandtent 14 Kijkduin

Strandtent Suiderstrand

Strandtent Suiderstrand is een ideale bestemming voor bedrijfsuitjes na een dag vol activiteiten bij Beleving Kijkduin. Na een enerverende dag vol teambuilding en avontuurlijke uitdagingen, biedt Strandtent Suiderstrand de ideale setting om te genieten van een verfrissende borrel en een heerlijk diner.

Strandtent Suiderstrand
Strandtenten Strandtent Suiderstrand Strandtenten Strandtent Suiderstrand Strandtenten Strandtent Suiderstrand Strandtenten Strandtent Suiderstrand Strandtenten Strandtent Suiderstrand
Strandtent Suiderstrand Kijkduin

Strandtent Habana Beach

De ultieme combinatie van avontuur en ontspanning bij Strandtent Habana Beach in Kijkduin. Ideale bestemming voor bedrijfsuitjes na een enerverende dag bij Beleving Kijkduin. Na een dag vol teambuilding en spannende activiteiten, biedt Strandtent Habana Beach de perfecte setting om te genieten van een verfrissende borrel en te dineren.

Strandtent Habana Beach
Strandtenten Strandtent Habana Beach Strandtenten Strandtent Habana Beach Strandtenten Strandtent Habana Beach Strandtenten Strandtent Habana Beach
Strandtent Habana Beach Kijkduin
438