NLEN
Strandtent Suiderstrand
Strandtent Suiderstrand Strandtent Suiderstrand

Strandtent Suiderstrand

De perfecte combinatie van avontuur en ontspanning bij Strandtent Suiderstrand in Kijkduin

Strandtent Suiderstrand is een ideale bestemming voor bedrijfsuitjes na een dag vol activiteiten bij Beleving Kijkduin. Na een enerverende dag vol teambuilding en avontuurlijke uitdagingen, biedt Strandtent Suiderstrand de ideale setting om te ontspannen, bij te praten en te genieten van een verfrissende borrel en een heerlijk diner.

Met een sfeervolle ambiance en een prachtig uitzicht op het strand en de zee, is Strandtent Suiderstrand de perfecte plek om de dag af te sluiten in stijl. Onze menu's bieden een uitgebreide selectie van culinaire hoogstandjes, bereid met verse en lokale ingrediënten, waardoor elke hap een ware smaakbeleving is.

Of je nu met collega's, vrienden of familie bent, onze vriendelijke en gastvrije team staat klaar om je te verwelkomen en te zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Bij Strandtent Suiderstrand draait alles om het creëren van mooie herinneringen en het bieden van een warme en gastvrije sfeer waar iedereen zich thuis voelt.

Kortom, combineer een actief bedrijfsuitje bij Beleving Kijkduin met een ontspannen borrel en diner bij Strandtent Suiderstrand voor een perfecte dag aan het strand.


Locatie: Strand Zuid 23, 2555 ZZ, Den Haag

255